Află mai multe despre

Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 22 iunie 2022

Aplicația Child Car Safety App vă respectă și vă protejează confidențialitatea. Mai jos găsiți informații detaliate despre modul în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Această politică de confidențialitate descrie metodele noastre de tratare a datelor furnizate sau colectate de platforma noastră digitala care permite utilizatorilor noștri să utilizeze aplicația mobilă. Această Politică de confidențialitate a fost elaborată în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor al Uniunii Europene (GDPR) și cu dispozițiile prevăzute în legislația locală.

Această Politică de confidențialitate se aplică utilizatorilor aplicației mobile Child Car Safety App

Date Personale
Ce tipuri de date personale colectam despre dumneavoastră?
Adresa de e-mail
Nume
Genul copiilor
Numele copiilor
Data nașterii
Înălțime
Greutate
Tipul de scaun recomandat
Tipul de scaun folosit

Folosim serviciile Google Analytics (https://www.google.com/analytics) pentru a putea îmbunătății experiența Utilizatorilor.
Aceste servicii colectează diferite informații despre locația și dispozitivul de pe care accesați Site-ul dar și informații despre cum folosiți Aplicația. Noi folosim anonim aceste informații pentru a putea să îmbunătăți modul în care Aplicația funcționează și a vă oferi informații mai bune si funcționalități mai bune.

De ce colectam aceste informații?

Scopurile colectării datelor sunt:
Crearea si/sau mentenanța conturilor: Adresa de email este necesara la înscrierea în Aplicație. Refuzul tău de a procura aceasta informație determina incapacitatea noastră de a-ti oferi acces în Platforma
Comunicarea de informații utile despre cadrul legal si despre siguranța copiilor in timpul transportului cu autoturismul
Comunicarea de oferte relevante de la partenerii comerciali
Comunicarea cu privirea la lansarea altor programe conexe acestei APLICATII.
Trimiterea de invitații pentru participarea voluntară în cadrul unor studii despre utilizarea corecta a dispozitivelor de siguranța auto pentru copii.
Realizarea unor statistici despre utilizarea corecta a dispozitivelor de siguranță auto in Romania, in funcție de vârstă, dimensiunea si tipul de scaun folosit de către utilizatorii aplicației. Date for fi folosite in rapoarte sub forma de numere si procente fără a putea identifica respondenții, respectând astfel confidențialitatea participanților.

Care sunt drepturile tale?

Îți poți retrage consimțământul pentru stocarea, prelucrarea și partajarea datelor personale în orice moment prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de email: office@cruceaalba.ro

Cum poți să-ți ștergi contul?

Pentru a-ți șterge contul din aplicația noastră, urmează acești pași:

1. Deschide aplicația și accesează secțiunea "Mai multe", apoi "Contul meu" din meniul principal de navigare.
2. Caută opțiunea "Ștergere cont" și apasă pe aceasta.
3. Vei fi informat cu privire la consecințele ștergerii contului și vei fi rugat să confirmi decizia.
4. După ce confirmi ștergerea contului, acesta va fi eliminat definitiv din sistemul nostru. Toate datele și informațiile asociate contului vor fi șterse și nu vor mai putea fi recuperate.

Dacă dorești să folosești aplicația noastră în viitor, va trebui să-ți creezi un cont nou.

Te rugăm să reții că procesul de ștergere a contului este ireversibil și vei pierde toate informațiile și setările asociate acestuia. Asigură-te că ai salvat orice date importante înainte de a proceda la ștergerea contului.

Dacă întâmpini dificultăți în procesul de ștergere a contului sau ai întrebări suplimentare, te încurajăm să ne contactezi prin intermediul suportului nostru, unde vom fi bucuroși să te ajutăm în orice fel posibil.

Proiect realizat de

Cu sprijinul