Află mai multe despre

Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 22.06.2022

Pentru folosirea Platformei Copil Iubit la Bord care constă în site-ul web indentificat cu adresa URL: copiilabord.ro (“Site”) și aplicația de mobil denumită COPIL IUBIT LA BORD (Aplicația de Mobil), este recomandat să citiți și să acceptați termenii și condițiile de mai jos, care au valoarea unui contract încheiat între Fundatia Crucea Alba și orice persoană, Vizitator sau Utilizator care accesează Platforma. Folosirea Platformei implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor termeni și condiții. În lipsa acestui accept, explicit sau implicit, din partea dumneavoastră, nu puteți utiliza Aplicația de Mobil si/sau Site-ul.

Compania își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile. Astfel de modificări vor fi considerate ca acceptate prin simpla utilizare a Platformei. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii și condițiile de utilizare ale Aplicației, accesând pagina « Termeni și condiții » în orice moment. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă conformați cu ultima versiune din Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate în vigoare în orice moment.

Pentru orice întrebări privind Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@cruceaalba.ro. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare în întregime vă rugăm să nu utilizați Platforma.1.

1. Cine suntem?
Aplicația este operata de Fundația Crucea Alba, înființată in baza OG 26/2000, având sediul social în Str. Parângului Nr. 43 Sector 1, Bucuresti, înregistrată la Registrul Asociațiilor si Fundațiilor sub nr.  4238/B/2012, cod unic de înregistrare  30475079.2.

2. Definiții
Platforma – reprezintă Aplicația de Mobil (astfel cum este definita mai jos) și Site-ul (astfel cum este definit mai jos).
Site – reprezintă aplicația APLICATIA accesibilă pe internet la adresa web copiilabord.ro.
Aplicația de Mobil – reprezintă aplicația software APLICATIA, asupra căreia Compania (astfel cum este definita mai jos) este titular de drepturi, accesibilă pentru a fi descarcată de către Utilizatori pe telefonul mobil, prin intermediul Apple App Store și Google Play, în mod direct, sau prin intermediul Site-ului, prin redirecționare, în mod indirect.
Compania – reprezintă Fundația Crucea Alba înființată in baza OG 26/2000, având sediul social în Str. Parângului Nr. 43 Sector 1, Bucuresti, înregistrată la Registrul Asociațiilor si Fundațiilor sub nr. 4238/B/2012, cod unic de înregistrare  Contract – reprezintă acest document și inclusiv orice modificări aduse acestui document.
Utilizator – reprezintă orice persoană fizică care se înregistrează și folosește aplicația sau site-ul, acceptând acești termeni.
Vizitator – reprezintă orice persoană fizică care accesează Site-ul și nu este înregistrată sau nu are Cont.
Date Autentificare – reprezintă datele care permit unei persoane să se autentifice în Platformă. Ele pot fi adresă de email și parola, cont Google, cont Facebook sau cont Apple.
Cont – reprezintă secțiunea din Platforma care poate fi accesată de către Utilizator după introducerea Datelor de Autentificare.

3. Crearea unui Cont de Utilizator
Pentru a utiliza pe deplin Platforma, veți crea un Cont de Utilizator prin completarea formularului de înregistrare electronică. Veți completa toate câmpurile marcate ca fiind obligatorii în respectivul formular. În cazul refuzului de a furniza informațiile obligatorii solicitate în timpul înregistrării Contului de Utilizator, Compania este îndreptățită să refuze înregistrarea.

La crearea Contului de Utilizator vi se va solicita să bifați câmpul “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile” . Prin bifarea acestui câmp și continuarea creării contului, veți fi de acord în mod explicit și voluntar cu prevederile Contractului, declarând că ați citit acest Contract și că vă obligați să îl respectați.

Compania poate păstra fișiere jurnal cu adresa IP a Utilizatorilor pe Serverele sale, precum și oricare alte informații, necesare pentru identificarea Utilizatorului și reproducerea acordului Utilizatorului privind Contractul, în cazul apariției unor litigii.

Prin utilizarea Platformei, Utilizatorul își asuma integral responsabilitatea pentru toate activitățile realizate prin intermediul Contului pe care îl deschide în Platforma. In consecința, Utilizatorul este singurul responsabil de asigurarea securității parolei Contului și a altor date de acces.

În cazul în care securitatea Contului deținut este compromisă, este necesar să anunțați imediat Compania prin intermediul paginii de Contact sau la adresa de email office@cruceaalba.ro. Compania nu poate fi făcută responsabilă pentru daunele cauzate Utilizatorilor / oricăror terți prin utilizarea neautorizată a Contului.

3.1 Înregistrare prin Facebook
Pe lângă crearea unui Cont de Utilizator, o persoană se poate înregistra în Platforma prin profilul sau de Facebook.La crearea unui Cont de Utilizator prin Facebook vi se va solicita să bifați câmpul “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile”. Prin bifarea acestui câmp și prin apăsare click pe butonul “Facebook”, veți fi de acord în mod explicit și voluntar cu prevederile Contractului, declarând că ați citit acest Contract și că vă obligați să îl respectați.

3.1.2 Creare Cont de Utilizator prin Facebook în Aplicația de Mobil
La crearea unui Cont de Utilizator prin Facebook, persoana este redirecționată la aplicația Facebook, dacă aceasta este instalată pe telefonul persoanei, sau către pagina web de Facebook în caz contrar. După autentificarea cu Facebook, persoana este redirecționată la Aplicația de Mobil și devine Utilizator.

3.2 Înregistrare prin Google
Pe lângă crearea unui Cont de Utilizator, o persoană se poate înregistra în Platforma prin profilul sau de Google.La crearea unui Cont de Utilizator prin Google vi se va solicita să bifați câmpul “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile”. Prin bifarea acestui câmp și prin apăsare click pe butonul “Google”, veți fi de acord în mod explicit și voluntar cu prevederile Contractului, declarând că ați citit acest Contract și că vă obligați să îl respectați.

3.2.1 Creare Cont de Utilizator prin Google în Aplicația de Mobil
La crearea unui Cont de Utilizator prin Google, persoana este redirecționată la aplicația Google, dacă aceasta este instalată pe telefonul persoanei, sau către pagina web Google în caz contrar. După autentificarea cu Google, persoana este redirecționată la Aplicația de Mobil și devine Utilizator.

3.3 Înregistrare prin Apple ID
Pe lângă crearea unui Cont de Utilizator, o persoană se poate înregistra în Aplicația de Mobil folosind contul Apple ID doar pe telefoanele cu sistem de operare iOS.La crearea unui Cont de Utilizator prin Apple vi se va solicita să bifați câmpul “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile”. Prin bifarea acestui câmp și prin apăsare click pe butonul “Apple”, veți fi de acord în mod explicit și voluntar cu prevederile Contractului, declarând că ați citit acest Contract și că vă obligați să îl respectați.

4. Termeni și condiții referitoare la Aplicația de Mobil
Utilizarea Aplicației de Mobil APLICATIA se poate face cu titlu gratuit. Un Utilizator poate:primi recomandari personalizate in privinta echipamentelor de siguranta potrivite pentru copii in functie de varsta, dimensiunea lor si legislatia aflata in vigoare, au acces la programe conexe prin intermediul carora isi pot face o  programare pentru a putea primi sfaturi pentru instalarea corecta a dispozitivelor de siguranta auto pentru copii in functie de varsta, dimensiunea lor si legislatia aflata in vigoare si despre siguranta copiilor in timpul transportului cu autoturismul.

5. Forța majoră
Niciuna din parți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forța majoră. Prin forța majoră se înțelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil, intervenit după intrarea în vigoare a contractului și care împiedica executarea parțială sau integrală a obligațiilor asumate de parți.

6. Lege și jurisdicție
Acești Termeni și Condiții de Utilizare sunt guvernate de legea română și instanțele române vor avea competența asupra oricărei pretenții născute din sau cu privire la oricare utilizare a serviciilor noastre.Părțile convin ca toate neînțelegerile referitoare la contract sau la interpretarea, executarea ori încetarea acestuia să fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul în care soluționarea nu este posibila în mod amiabil, litigiile vor fi soluționate de către instanța judecătorească competentă potrivit legii.

9. Date Personale
9.1 Ce tipuri de date personale colectam despre dumneavoastră?
Adresa de e-mail
Nume
Genul copiilor
Numele copiilor
Data nașterii
Înălțime
Greutate
Tipul de scaun recomandat
Tipul de scaun folosit

Folosim serviciile Google Analytics (https://www.google.com/analytics) pentru a putea îmbunătății experiența Utilizatorilor.

Aceste servicii colectează diferite informații despre locația și dispozitivul de pe care accesați Site-ul dar și informații despre cum folosiți Aplicația. Noi folosim anonim aceste informații pentru a putea să îmbunătăți modul în care Aplicația funcționează și a vă oferi informații mai bune si funcționalități mai bune.

9.2 De ce colectăm aceste informații?
Scopurile colectării datelor sunt:
Crearea si/sau mentenanța conturilor: Adresa de email este necesara la înscrierea în Aplicație. Refuzul tău de a procura aceasta informație determina incapacitatea noastră de a-ti oferi acces în Platforma
Comunicarea de informatii utile despre despre cadrul legal si despre siguranta copiilor in timpul transportului cu autoturismul
Comunicarea de oferte relevante de la partenerii comerciali
Comunicarea cu privirea la lansarea altor programe conexe acestei Aplicații.
Trimiterea de invitații pentru participarea voluntara în cadrul unor studii despre utilizarea corecta a dispozitivelor de siguranța auto pentru copii.
Realizarea unor statistici despre utilizarea corecta a dispozitivelor de siguranță auto in Romania, in funcție de vârstă, dimensiunea si tipul de scaun folosit de către utilizatorii aplicației. Date for fi folosite in rapoarte sub forma de numere si procente fără a putea identifica respondenții, respectând astfel confidențialitatea participanților.

9.3 Ștergerea datelor
Pentru ștergerea tuturor datelor personale stocate pe serverele Fundației Crucea Alba.
1. În Aplicația de Mobil, navighează la ecranul de “Profil” și alege opțiunea “Ștergere cont”. Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a confirma și finaliza ștergerea contului și a tuturor datelor asociate.

Proiect realizat de

Cu sprijinul